المقادير:
كوب جوز هند
150 ج سكر خشن ( كوب الاربع)
50 ج دقيق ( ربع كوب)
50 ج عسل جولكوز ( ربع كوب)
50 ج سمن سايح( ربع كوب)
100 ج ماء ( نص كوب )
الطريقة:
لعمل البسيمة اضع فى طبق جوز الهند والسكر واخلطهم ثم اضع عليهم الدقيق واخلطهم كويس
اضع العسل على السمنة واخلطهم ثم اضعهم على المقدار اللى فى الطبق
واخلطهم كويس بين كفوف ايديا ثم اضع الماء عليهم واكمل العجن
ادهن صينية زى بتاع البيتزا بالسمنة وارشها بالدقيق او اضع فيها ورقة زبدة
اضع خليط البسيمة واساويها كويس وادهن وشها بالسمنة السايحة خفيف قوى بايدى وادخل البسيمة الفرن لمدة نص ساعه درجة حرارة متوسطة
ثم اقدم البسيمة وبالهنا والشفا